Save the date! Algemene ledenvergadering VBS

Samenwerking in het onderwijs is noodzakelijk, bijvoorbeeld bij huisvesting, krimp of om het lerarentekort tegen te gaan. VBS staat voor de autonomie van scholen; de vrijheid zelf binnen kaders keuzes te maken. Autonomie kan niet bestaan zonder samenwerking.
 
Over de relatie tussen autonomie en samenwerking gaan we graag met u en enkele interessante gastsprekers in gesprek tijdens onze 97e algemene ledenvergadering op maandag 19 november in Den Haag. Houdt u deze datum alvast vrij in uw agenda? Aanmelden voor de ALV kan hier.
 
Een van de sprekers is Edith Hooge, hoogleraar Onderwijsbestuur bij TIAS School for Business and Society. Zij zal vanuit wetenschappelijk perspectief ingaan op autonomie en samenwerking, en wat daarvoor nodig is bij bestuurders en leidinggevenden in het onderwijs. Daarna kijkt een spreker vanuit beleidsmatig perspectief naar het thema. Tenslotte zal de avond in het teken staan van een feestelijk afscheid van VBS-voorzitter Wobine Buijs-Glaudemans, die na 14 jaar de voorzittershamer overdraagt.
 
Meer informatie over de sprekers volgt binnenkort. Houd de VBS-website en sociale media in de gaten. U kunt zich hier  aanmelden.
Uw collega’s zijn die avond ook van harte welkom!
 
Algemene ledenvergadering VBS
Maandag 19 november 2018
BINK 36
Binckhorstlaan 36
Den Haag