Minisymposium 20 jaar klachtrecht

Dit jaar bestaat het klachtrecht precies 20 jaar. Reden genoeg om deze rechtsvorm te evalueren. Is de kwaliteit van het onderwijs verbeterd of is de werkelijkheid weerbarstiger? Ontdek en denk mee tijdens het minisymposium van de Geschillencommissie Bijzonder Onderwijs (GCBO) op vrijdag 9 november 2018 vanaf 9.45u te Gouda.
 
Het symposium wordt geopend door een lezing van mr. Henk Naves (lid Raad voor de Rechtspraak en voorzitter klachtencommissie GCBO). Hij neemt ons mee in de ontwikkelingen van afgelopen 20 jaar, waaronder mediation. Vervolgens kiest u uit drie interessante workshops. Na een korte afsluiting door mr. Simon Steen, voorzitter van het bestuur van GCBO, sluiten we de ochtend af met een lunch.
 
Workshops
Mr. Eva Batelaan-Boomsma diept het thema verder uit, mr. Marion Scholtes is gespecialiseerd in informatieverstrekking en consultatie bij gescheiden ouders en mr. Anton Kotte neemt ons mee in de specifieke veranderingen binnen het klachtrecht.
 
Reserveer de ochtend van 9 november in uw agenda en meld u alvast aan via: info@gcbo.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.