Medewerkers


Nienke Daniëls, netwerkregisseur, helpdesk
Nienke is de spin in het web van de VBS Helpdesk. Zij staat in dagelijks contact met scholen en leden om hen te ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Daarnaast verzorgt zij regelmatig live helpdesksessies voor de leden op locatie.
06-53 57 33 93  ndaniels@vbs.nl


Anita Kuiper, assistent netwerkregisseur/assistent ambtelijk secretaris
Voor alle vragen die te maken hebben met uw lidmaatschap kunt u terecht bij Anita. Anita assisteert de netwerkregisseurs bij de uitvoering van hun werk. Een dag per week is zij uitgeleend aan de Geschillencommissie van het bijzonder onderwijs..
070-331 52 39  akuiper@vbs.nl


Miriam Leget, management assistent
Miriam is verantwoordelijk voor een soepel draaiende organisatie en directie. Zij heeft o.a. HR, ICT, infrastructuur, contractbeheer en facilitaire zaken in haar portefeuille.
070-331 52 22  mleget@vbs.nl


Ben Mom, netwerkregisseur/ ambtelijk secretaris
Ben begeleidt ouderinitiatieven bij het stichten van scholen in het basis en voortgezet onderwijs. Daarnaast geeft hij advies over de instandhouding van scholen, houdt hij zich bezig met ledenvoordelen en is hij ambtelijk secretaris van de Nederlandse Dalton Vereniging (NDV)
06-53 60 79 17  bmom@vbs.nl 


Peter Montagne, stafmedewerker 
070-331 52 14 
Edward Moolenburgh, directeur
Edward is sinds januari 2015 directeur van VBS. Met een achtergrond in het bedrijfsleven kijkt hij altijd naar opbrengsten en resultaten. Hij gelooft in samenwerking en pleit voor good governance.
06-10 24 96 21  emoolenburgh@vbs.nl


Peter Warnders, netwerkregisseur/ambtelijk secretaris
Peter is ambtelijk secretaris van de Nederlandse Montessori Vereniging en inhoudelijk expert op het gebied van diversiteit in het onderwijs, internationalisering, medezeggenschap en onderwijshuisvesting. Daarnaast houdt hij zich met de directeur bezig met woordvoering.
06-51 85 63 63  pwarnders@vbs.nl

Jaan van Aken, communicatiemedewerker
Jaan schrijft nieuwsberichten, houdt VBS.nl up-to-date en plaatst posts op Twitter en LinkedIn. Ook levert hij bijdragen aan ledenmagazine De VBS.
06-27 30 35 85 jvaken@vbs.nl