Collectieve inkoop

'Gezamenlijke inkoop kent hoge tevredenheidscijfers'

 

VBS is altijd op zoek naar voordeel voor haar leden. Via een samenwerkingsverband met andere organisaties biedt zij onder meer voordelige inkoop van kantoorartikelen en energie aan.Schoolinkoop.nl
Kantoor- en schoolartikelen artikelen nemen een grote hap uit het budget van scholen. Dankzij de samenwerking met Schoolinkoop kunnen VBS-leden extra voordelig kantoorartikelen gekocht worden. Het aanbod telt meer dan 1500 artikelen. Interesse? Ga naar www.schoolinkoop.nl en schrijf u in via het deelnameformulier. Als deze ondertekend retour is ontvangen, kunt u gebruikmaken van de kortingen op kantoorartikelen.

Ledenvoordeel op hardware
Binnen het onderwijs is het een bekend gegeven dat de vraag naar ict hardware ontzettend stijgt, maar de budgetten vaak niet evenredig meestijgen. Daarnaast is het in veel gevallen zo dat er steeds meer apparaten met steeds minder mensen draaiende gehouden moeten worden. we zijn daarom een duurzame samenwerking aangegaan met de firma SES Computers. SES Computers is een gerenommeerde  leverancier van refurbished hardware binnen het onderwijs.
De refurbished producten van SES zijn van absolute topkwaliteit. Het betreffen enkel modellen uit de zakelijke  lijn  van A-merken zoals Dell, HP, Lenovo etc. Hiermee heeft de school de garantie op de beste zakelijke kwaliteit die verkrijgbaar is. De refurbished systemen hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70% voordeliger. Al de systemen worden op 20 punten technisch gecheckt. Of het nu gaat om 10 of 500 werkplekken, SES Computers  garandeert topkwaliteit en een forse besparing.

Energie voor scholen
Energie voor Scholen staat,al meer dan tien jaar , voor de gezamenlijke inkoop van gas en elektra. Scholen die meedoen besparen aanzienlijk op hun energiekosten door het volumevoordeel. Inmiddels doen al zo’n 6.000 scholen mee.
Meer over Energie voor Scholen leest u op www.energievoorscholen.nl. Deelnemers aan het collectief vinden hier alles over inschrijven, mutaties doorgeven, prijsafspraken, nieuwsbrieven en contactgegevens.

Zon voor scholen
Wilt u meer doen aan duurzaamheid op school? Zonnepanelen kunnen een oplossing zijn, maar hoe rendabel zijn ze? Zon voor Scholen helpt uw school bij het realiseren van zonne-projecten.
Zon voor Scholen (www.zonvoorscholen.nl) is een project van energie-inkoopcollectief Energie voor Scholen. Namens het collectief realiseert DVEP Energie zonne-energieprojecten op scholen.

Printen voor scholen
Voor vijf euro per maand per machine krijgen scholen ondersteuning bij alle mogelijke printkwesties. Van inzicht in comeplexe contracten tot het oplossen van storingen.
Doe een gratis contractcheck op www.printenvoorscholen.nl.

Goedkoper licht
Goede verlichting draagt bij aan een gezond binnenklimaat. Gezonde en energiezuinige verlichting is daarbij een mooi streven.
Als VBS-lid kunt u met  www.goedkoperlicht.nl zonder eigen investeringen energiezuinige verlichting realiseren. U heeft geen onderhouds- en vervangingskosten, u bespaart tot 65% op uw energierekening en uw school is 5 jaar lang verzekerd van goede verlichting met een maximale lichtopbrengst. 


Ben Mom, senior adviseur
06-53 60 79 17
bmom@vbs.nl